Ojo de Dios
Hedendaagse en ambachtelijke mezcal geproduceerd met passie in Oaxaca, Mexico.
De Maguey Espadín (angustifolia) agave wordt duurzaam geteeld op een landgoed in de regio San Luis del Río, Oaxaca, en wordt geoogst wanneer het volledig rijp is (8 jaar).
Meester Francisco Ortiz is een bekroonde mezcalproducent van de derde generatie en is verantwoordelijk voor de zorg voor onze agave en het creëren van de heerlijke mezcal die in onze flessen terechtkomt.
Ondertussen bereidt een vrouwelijke team van mixmeesters, Cynthia Villalobos en Citlali Velázquez, de infusies van koffie en hibiscus, die alleen of in een breed scala van diensten en gelegenheden genoten kunnen worden.
Ojo de Dios Café
OJO DE DIOS! Gemaakt van 100% Mexicaanse agave. Duurzaam gekweekte agaveharten, tot 10 dagen gekookt in een ondergrondse oven, voordat ze dubbel gedistilleerd worden in kleine batches om Ojo de Dios Mezcal te produceren. Dit is een Joven vermengd met Mexicaanse Arabica-koffie. Een wereldprimeur!
Ojo de Dios Hibiscus
Een lichte, bloemige mezcal van Ojo de Dios die wordt gemaakt door de Joven mezcal, gemaakt in het hart van Oaxaca, te infuseren met hibiscusbloemen gekweekt in de bergen van Sierra Madre Oriental, Oaxaca. De smaak biedt tonen van abrikozen, groene tabaksbladeren, geroosterde ananas en bloemige hibiscus die in de afdronk blijven hangen.